Jobba hos oss

Vi är utsedda till Gasell 2013! Läs mer här

Just nu! Vinn ett års medierådgivning      Gå till vår kampanjsida

Jobba hos oss

MediaView är ett ständigt expanderande företag, och vi är alltid intresserade av att testa på nya förmågor. Är du driven, kreativ och relationsskapande? Välkommen att kontakta oss!

Lediga tjänster

Produktionschef
Sista ansökningsdag: 2014-06-16

Beskrivning
I rollen som Produktionschef kommer du att ha budget-, personal- och resultatansvar. Du kommer att utveckla medarbetare och arbetssättet så att det i varje led garanterar kvalité för våra kunder. I arbetet som Produktionschef kommer du att dra stor nytta av din passion för digital marknadsföring och de möjligheter vi kan erbjuda för att förbättra kunders lönsamhet. Du arbetar tätt tillsammans med VD och övriga avdelningschefer men ansvarar självständigt för att din avdelning når sina mål. Rapporterar arbetets fortskridande gör du till VD.

För att vara framgångsrik hos oss på MediaView krävs att du till fullo kan ställa dig bakom vårt motto ”Vi bryr oss”! Vi bryr oss om varandra, på så vis att alla medarbetare ska trivas och få möjlighet att utvecklas och Vi bryr oss om våra kunder, så att de ska få ett personligt bemötande och den absolut bästa möjliga avkastning på varje krona de väljer att låta oss ta hand om.

Sugen på utmaningen?

Vi söker dig som:

 • Har kompetens, ett brinnande intresse och erfarenhet av digital marknadsföring samt dess möjligheter
 • Har adekvat utbildning och/eller erfarenhet av ledarskap
 • skapar ett tryggt klimat som uppmuntrar och främjar ständiga förbättringar.
 • vars ledarskap präglas av att du är prestigelös, tydlig, kommunikativ och stöttande, du ser potential i dina medarbetare och låter dem utvecklas inom sina styrkor.
 • Du får saker gjorda och har förmåga att se och utveckla möjligheter
 • Är en vass kommunikatör, en god relationsbyggare och engagerad i allt du gör
 • Är en affärsorienterad inspiratör som vill prestera riktigt bra resultat själv samtidigt som du drivs av att se sina medarbetare lyckas
 • Är strukturerad, driven och nytänkande

Vi erbjuder dig:

 • ditt nästa steg för karriärsutveckling inom ledarskap
 • trevliga, kompetenta medarbetare/kollegor i en utvecklande yrkesvardag
 • att vara en del av ett spännande företag i en expansiv utveckling
 • möjligheten till en betydande roll som driver och utvecklar produktionen (och dig själv) i ett ungt bolag med stark framåtanda
 • chansen att representera ett bolag vars syfte är att förenkla våra kunders vardag samt ge dem väsentligt högre avkastning på varje investerad mediekrona
 • ett affärsorienterat bolag med snabba beslutsvägar, ett gott gäng erfarna och kompetenta kollegor

Varaktighet/Arbetstid:*
Tillsvidare
Heltid

Lön:
Fast Lön

Ansökan: 

Sista Ansökningsdag: 2014-06-16
Ansökningarna behandlas löpandeVi tar emot ansökan via e-post: hanna.bjork@mediaview.se ange referens Produktionschef U:a

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Mediaplanerare 
Sista ansökningsdag: 2014-05-09

MediaView Sverige AB är en mediebyrå med en mångårig erfarenhet av digitala medier. Företaget kännetecknas av att vi bryr oss om våra kunder och att vi bryr oss om varandra. Vi arbetar som oberoende konsulter och hjälper företag att effektivisera och optimera sina investeringar inom digitala medier för hundratals kunder. Vi står nu i ett expansivt skede och behöver utöka med en Medieplanerare till vårt Uppsalakontor.

Dina arbetsuppgifter 
Som Medieplanerare arbetar du med kunders medieinvesteringar. Genom analyser av dessa skall du hjälpa kunden att effektivisera och optimera sina investeringar för att kunden skall få det bästa resultatet. Du ingår i ett team och arbetar tillsammans med projektledare och säljare. Huvudansvaret för mediekontakten ligger på Medieplaneraren medan huvudansvaret för kundkontakten ligger på Projektledaren. Medieplaneraren sköter även förhandlingar, beställningar, utvärderingar och analyser. 

Utbildning och erfarenhet: 
Vi söker dig som har en passion för digital marknadsföring och med fokus på resultat för kunden. Du har bred erfarenhet av medier, framförallt digitala såsom exempelvis sökmedier, displayannonsering, sociala medier, mobilt och nischade medier. Du har en adekvat utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Erfarenhet ifrån byråarbete och sälj är meriterande. Vidare är du självgående, besitter en god förmåga att effektivt prioritera rätt, är nyfiken och analytisk samtidigt som du har förmågan att tänka utanför det vanliga. Du behärskar även Officepaketet väl, i synnerhet Excel och Powerpoint, samt har mycket goda kunskaper i svenska språket både vad gäller tal och skrift.

Som person har du: 
Ett brinnande intresse för marknadsföring, medier och dess möjligheter. Lätt för att skapa relationer och en stark serviceanda. En förmåga att hantera flera samgående projekt, vara organisatorisk, förhandlare samt administrativt lagd. Sist men inte minst är du proaktiv, lösningsfokuserad, kan hantera stressiga perioder och präglas av en positiv anda med inställningen att ”Det löser jag!”.

MediaView Sverige AB är en mediebyrå med en mångårig erfarenhet av digitala medier. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala. Vi arbetar som oberoende konsulter och hjälper företag att effektivisera och optimera sina investeringar inom digitala medier för hundratals kunder över hela Sverige.
Varaktighet/Arbetstid:
Tillsvidare
Heltid
Lön:
Fast Lön
Ansökan: 
Sista Ansökningsdag: 2014-05-09
Ansökningarna behandlas löpandeVi tar emot ansökan via e-post: hanna.bjork@mediaview.se ange referens MP U:a

Facebook

Twitter

Instagram

Follow Me on Instagram
 • Idag besökte Love Nepal Uppsala-kontoret och besöket lämnade ingen oberörd. Vi är väldigt stolta att kunna hjälpa ett fantastiskt arbete med det vi kan. UNT var på plats och kommer att skriva en artikel om det hela som ni kan läsa sen.

  vivamediaab: "Idag besökte Love Nepal Uppsala-kontoret och besöket lämnade ingen oberörd. Vi är väldigt stolta att kunna hjälpa ett fantastiskt arbete med det vi kan. UNT var på plats och kommer att skriva en artikel om det hela som ni kan läsa sen."
  19
  0
 • I dagens UNT så säger vi ett stort TACK för #mediedagen15

  vivamediaab: "I dagens UNT så säger vi ett stort TACK för #mediedagen15"
  15
  0
 • Twitters Marknadschef Europa @larinumminen höll dagens sista keynote på #mediedagen15 med "Everything happens on Twitter"

  vivamediaab: "Twitters Marknadschef Europa @larinumminen höll dagens sista keynote på #mediedagen15 med "Everything happens on Twitter""
  14
  0
 • "Vi är inne i tredje vågen av e-handel - Det finns mycket mer att göra, nya marknader och nya plattformar!" – Magnus Dimert fd. VD Adlibris / Adlibris resa från köksbordet till miljard e-handelsbolag #mediedagen15

  vivamediaab: ""Vi är inne i tredje vågen av e-handel - Det finns mycket mer att göra, nya marknader och nya plattformar!" – Magnus Dimert fd. VD Adlibris / Adlibris resa från köksbordet till miljard e-handelsbolag #mediedagen15"
  12
  0
 • Tidningshusens utmaning: "Transformeras eller detroniseras!" #mediedagen15

  vivamediaab: "Tidningshusens utmaning: "Transformeras eller detroniseras!" #mediedagen15"
  11
  0
 • @saraohman "Hur ser målgruppen ut för dina tjänster - hur når du just dem med din marknadsföring?" #mediedagen15

  vivamediaab: "@saraohman "Hur ser målgruppen ut för dina tjänster - hur når du just dem med din marknadsföring?" #mediedagen15"
  16
  1
 • Obligatoriskt fika på monterområdet! #mediedagen15

  vivamediaab: "Obligatoriskt fika på monterområdet! #mediedagen15"
  9
  0
 • Kristian Luuk: "Från Handelshögskolan till På spåret!" #mediedagen15

  vivamediaab: "Kristian Luuk: "Från Handelshögskolan till På spåret!" #mediedagen15"
  14
  0
 • Anders Berglund öppnar #mediedagen15 med att tala om hur vi går in i den nya digitala eran!

  vivamediaab: "Anders Berglund öppnar #mediedagen15 med att tala om hur vi går in i den nya digitala eran!"
  15
  0
 • Då har vi öppnat dörrarna för #mediedagen15 - Programmet startar kl. 13:15 - Varmt välkomna!

  vivamediaab: "Då har vi öppnat dörrarna för #mediedagen15 - Programmet startar kl. 13:15 - Varmt välkomna!"
  18
  0

Hej!

Från och med nu så ingår vi i Viva Media Group som är en sammanslagning av MediaView, Kenzaku och MediaAnalys.

Gå in på www.vivamedia.se för att läsa mer eller klicka här för att läsa pressmeddelandet!